کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

پس از آن، مواد کامپوزیت رزینی روی سطح باندینگ قرار می‌گیرد و با تابش نور لیزر، پیوند بین مواد باندینگ و کامپوزیت برقرار و سفت می‌شود. این فرایند منجر به ایجاد دندان‌هایی با ظاهر طبیعی و استحکام بالا می‌شود.

این وضعیت نه تنها باعث تغییر در ظاهر دندان‌ها می‌شود، بلکه ممکن است دندان‌ها به شکلی مصنوعی به نظر برسند و همچنین لثه‌ها نیز دچار التهاب شوند. لازم به ذکر است که کامپوزیت برای تمامی افراد مناسب نیست و شرایط کامپوزیت دندان باید توسط دندانپزشک مورد ارزیابی قرار گیرد.

مراجعه به دندانپزشک برای ویزیت‌های دوره‌ای و ارزیابی ترمیم اهمیت دارد.

کامپوزیت دندان در دو مرحله اجرا می‌شود. دندانپزشک در مرحله اول، دندان‌ها را بررسی کرده و مشکلاتی نظیر پوسیدگی و .

جرم‌گیری و تمیز کردن دندان‌ها: برای شروع، دندان‌ها باید از هرگونه پلاک و جرم پاکسازی شوند تا سطح تمیز و مناسبی برای قرارگیری کامپوزیت ایجاد شود.

پس از اسیدشویی، لایه‌ای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال می‌شود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده می‌مالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.

افرادی که می‌خواهند دندان‌های خود را به شکلی زیبا و طبیعی‌تری ترمیم کنند.

آغشته کردن سطح دندان‌ها به مواد باند‌کننده و سفت کردن با اشعه: مواد باند‌کننده شرایط کامپوزیت دندان بر روی سطح دندان‌ها قرار داده شده و با تاباندن نور مخصوص، این مواد سفت و به دندان‌ها چسبیده می‌شوند.

هنگامی که دندانپزشک شما حفره‌ای در دندان‌هایتان تشخیص می‌دهد، ابتدا پوسیدگی را از دندان حذف می‌کند. سپس از یک ماده پرکننده برای پوشاندن یا پر کردن فضایی که مواد پوسیده شده بودند، استفاده می‌کند.

مواد کامپوزیت: برخی از مواد کامپوزیت ممکن است واکنش‌های آلرژیک یا حساسیت‌هایی را در بیماران ایجاد کنند که می‌تواند به درد و ناراحتی منجر شود.

در چنین مواقعی، پالیش کامپوزیت ضروری است تا رنگ و سطح صاف اولیه بازیابی شود. این فرآیند نه تنها زیبایی ونیرها را بازمی‌گرداند، بلکه به حفظ سلامت دندان‌ها و جلوگیری از مشکلات بیشتر نیز کمک می‌کند.

انواع کامپوزیت دندان از لحاظ اندازه ذرات به چند دسته تقسیم می‌شوند:

کامپوزیت‌کردن دندان یک درمان دائمی نیست و ممکن است بعد از مدتی دچار مشکل شود. اما مزیت کامپوزیت این است که درصورت شکستن، می‌توان آن را ترمیم کرد.

تشخص نوع مشکل دندان مراجعان و اینکه آیا آن ها واجد شرایط باندینگ کامپوزیت دندان هستند یا خیر

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *